maanantai 9. marraskuuta 2015

We will miss you Paris

So much to see, feel and experience in that wonderful city

I can describe our trip on our holiday week now that a little bit time has passed already. So amazing, so unusual trip that we had to think all these experiences through few times before we could go back to normal life. Unforgettable trip! We started with almost no plans (only seeking for adventure!) but in the end it was so good.

Anna and I didn't want to travel in an usual way so we tried to hitchhike as much as we could during the week everytime we wanted to go to next place. First time ever of hitchhiking for both of us, so at first we felt a bit nervous. But actually, what a good way to go around and at the same time meet people! Meeting new people applies also for the accomodations we choose - we found places to sleep from site called Couchsurfing. Actually, we definitely got also so much more than only places to sleep - conversations, opinions, laughter, amazement... I feel the experiences in our trip really did broaden my mind and somehow change the way I think on some topics.

The trip was really better that I could have ever imagined.

Utrecht


Amsterdam

*

*

*

PARIS





















Love,



Ja(lähes)sama suomeksi!

Niiiin paljon nähtävää, tunnettavaa ja koettavaa tuossa mahtavassa kaupungissa

Tuosta Annan ja miun huikeasta reissusta lomaviikolla on mahdollista kertoa nyt kun vähän aikaa on jo kulunut. Niin mahtava ja epätavallinen reissu, että kaikkea mitä koettiin, täytyi vähän aikaa sulatella ja pohtia, ennenkuin niistä pystyi kertomaan muille ja oli mahdollista palata normaaliin arkielämään. Aivan ikimuistoinen reissu. Lähdimme matkaan lähes kokonaan ilman suunnitelmia (vain odottaen jonkinlaista seikkailua!), mutta lopulta kaikki sujui todella hyvin.

Me päätettiin, että ei matkusteta aivan tavallisimmin ja helpoimmin keinoin, joten pyrimme kulkemaan liftaamalla niin paljon kuin pystyimme, aina kun halusimme liikkua seuraavaan paikkaan. Tosiaan, meille molemmille elämämme ensimmäiset liftaamiskokemukset, joten ensimmäisellä kerralla kun peukalot nostettiin pystyyn, jännitti kyllä jonkin verran! Lopputulos oli kuitenkin, että tutustuimme uuteen todella kätevään tapaan liikkua paikasta toiseen ja samalla voi tavata uusia ihmisiä. Uusien ihmisien tapaaminen pätee myös meidän majoituspäätökseen tällä reissulla: etsimme koko viikon majoitukset sivustolta nimeltä Couchsurfing. Sen kautta itseasiassa saimme niin paljon kaikkea muutakin, kuin vain paikat missä nukkua - keskusteluita, mielipiteitä, naurua, hämmästystä... Tuntuu, että kokemukset, joita sain matkan aikana avarsivat ajattelutapaani ja jollakin tapaa muuttivat mielipiteitäni koskien tiettyjä aiheita.

Reissu oli mahtava, parempi kuin olisin koskaan voinut kuvitella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Erasmus

Oh well. I have already been staring at this same blank page few times before this moment. I've been feeling that I should write some...