perjantai 10. huhtikuuta 2015

Peaceful

 Vietin pääsiäisen ajan rauhallisissa merkeissä vanhempien luona. Oli ihanaa rentoutua ja ihan vain olla. Tällä kertaa, kun olin useamman päivän vapaalla, ehdin myös nähdä useampia kavereita :) Yleensä vapaat menevät niin nopeasti ohi, että ei ole edes ehtinyt ajatella lähtemistä minnekään.

Yritin kuljettaa kameraa mukanani vapaiden aikana. Lopputulos oli melko heikko, mutta kyllä kuvien määrä on jo 100% parempi kuin monessa muussa postauksessa.

Joten tässä muutama otos pääsiäisen ajan vapaapäiviltä:















Tästedes kuvia saattaa olla postauksissa edes jonkin verran enemmän - ostin viime tiistaina uuden puhelimen, jossa on huomattavasti parempi kamera kuin edellisessä puhelimessani. Ja päihittävät sillä otetut kuvat varmaankin jo tuon miun pikkupokkarinkin kuvat tarkkuudessa ja laadussa :)


Pääsiäis"lomalta" kotiuduin oikeastaan vasta nyt. Olin pari päivää Helsingissä mukavissa merkeissä, ja tästä reissusta kerron pian lisää seuraavassa postauksessa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Erasmus

Oh well. I have already been staring at this same blank page few times before this moment. I've been feeling that I should write some...