torstai 15. tammikuuta 2015

Ikuisuushaave

Blogin kirjoittaminen on ilmeisesti ollut minulla jonkinlaisena haaveena jo pidemmän aikaa; kun asia tuli muutama päivä sitten puheeksi ystäväni kanssa, hän totesi minun pohtineen asiaa aiemminkin (en ollut tajunnut miettineeni tätä useinkin). Viime kuukausien aikana asia on pyörinyt mielessä yhä enemmän ja olen pohdiskellut, millaisia asioita haluaisin elämästäni jakaa ja mikä blogini aihe voisi olla.

Olen itse lukenut monenlaisia blogeja useita vuosia ja ihaillut ihmisten monipuolisia ja omaperäisiä tyylejä kirjoittaa ja kertoa elämästään.  Blogit kertovat ihmisestä itsestään paljon ja ovat usein hyvin henkilön itsensä "näköisiä". Toivoin että pystyisin itsekin tuomaan esille jotain paloja elämästäni tavalla, joka  mahdollisesti kiinnostaisi myös lukijoita. 

Nyt tämä haave siis vihdoin toteutuu. Ikuisuushaaveesta ikuisuusprojektiksi? - We'll see, toivottavasti ei ainakaan siinä merkityksessä, että tämä jää blogin ainoaksi tekstiksi! Katsotaan millaiseksi blogini aihe lopulta rajautuukaan, toivon kuitenkin että kirjoittamisen ja valokuvaamisen kautta pääsen käyttämään luovuuttani ja ehkä jossain vaiheessa saan muutaman lukijankin kiinnostumaan. Aiheita tulevat luultavasti olemaan ainakin urheilu ja liikunta monissa muodoissaan sekä arkipäiväinen elämä yleensä. Elämä sellaisenaan.

Elämä on jonkinlaista tasapainon etsimistä kaikilla osa-alueillaan, ja tätä matkaani haluan päästä jakamaan muidenkin kanssa.


Joten aika näyttää millanen blogistani lopulta muodostuukaan! Toivottavasti eksyt blogiini toisenkin kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Erasmus

Oh well. I have already been staring at this same blank page few times before this moment. I've been feeling that I should write some...