sunnuntai 18. tammikuuta 2015

What a wonderful weekend

On ihanaa kun on ystäviä, joiden kanssa viettää aikaa. Kulunut viikonloppu on ollut ehkä hieman erilainen muiden joukossa ja koetut hetket pysyvät mielessä varmasti vielä pitkään. Ei, en ole tehnyt mitään extremeä, päivät ovat menneet rentoutuessa sohvalla maaten ja syödessä ja kahvitellessa. Myös tanssimassa tuli käytyä. Pääasia viikonlopussa olivat kuitenkin hetket ystävien kanssa; kahvittelu ja sohvalla makoilu on paljon mielenkiintoisempaa yhdessä kuin yksin.

Viime päivinä olen myös yrittänyt tutustua kameraani vähän paremmin.  Perus Samsungin pokkarihan tuo miun kamera on, joten ei siltä ehkä liikoja voi odottaa. Kyllä sillä kuitenkin jonkinlaisia kuvia saa, jos vain osaa kuvata. Sitä tässä nyt sitten pitääkin harjoitella. Lopussa onkin muutamia otoksia tältä päivältä.


Perjantain fiilikset koulun jälkeen
olivat hieman ristiriitaisia
Koulutehtävään liittyvää reenailua

Perjantaina koulu loppui aikaisin. Usein olen perjantaisin niin väsynyt, että tekisi mieli vajota sängyn pohjalle peittojen alle, nyt kuitenkin onnistuneesti kutsuin itseni syömään Annin luo, joten sain jo päivälle mukavaa tekemistä. Annin postaus meijän ruokailu- ja teehetkestämme löytyy täältä.





Viikonloppu oli kokonaisuutena hyvin extempore -luonteinen ja raukea. Olin kaksi yötä Kristan luona, koska sattui siltä tuntumaan, Ihanaa, kun viikonloppu oli täynnä ystäviä, keskusteluita, naurua, laulua ja tanssia. Onnea on ystävät, jotka innostuvat samoista asioista kuin itse.

Puhuimme myös Annin kanssa, kuinka hyvältä tuntuu, että Kajaani alkaa vihdoin tuntua oikeasti kotikaupungilta sekä oma kämppä kodilta. Syksy meni totutellessa kaikkeen uuteen ja tutustuessa ihmisiin, joten nyt tuntuu, että elämä on alkanut tasautua ja asiat ovat jo tuttuja. Mahtavaa on myös se, kuinka on löytänyt useita hyviä ystäviä jo tässä vaiheessa, kun opiskelua on vielä kolmisen vuotta edessä. Ystävät tekevät lähes mistä tahansa paikasta elinkelpoisen (jopa Kajaanista!!) ja uskon että jo nyt solmitut ystävyyssuhteet tulevat vahvistumaan entisestään vuosien aikana.






Tuntuu että asiat ovat kaikinpuolin hyvin.




Kahvihetki tänään kotiin palattuani










Uudet keittiönpöydän kynttilät


Ps. tein äsken mukimutakakun mikrossa. Herkkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Erasmus

Oh well. I have already been staring at this same blank page few times before this moment. I've been feeling that I should write some...